U prvom braku, sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, pevačica Goca Tržan 2007. godine dobila je naslednicu Lenu koja je centar njenog sveta. Goca i Ivan razveli su se 2011. i poznato je da od tada nisu u dobrim odnosima, a pevačica se sada osvrnula na to što njen bivši muž povremeno u javnosti pominje njihovu ćerku.

"Moja ćerka ni ne zna da je otac pominje, mi to ne gledamo. Ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to.Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika. Do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ona ne želi da se slika sa mnom. I drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav 'je l' se ti mene stidiš?'. A u stvari jako poštujem taj njen stav jer ona ne želi da bude poznata", iskrena je bila Goca za "Kurir", a na pitanje o tome kako Lena ubuduće vidi svoj odnos sa ocem, kratko je odgovorila:

"Ne pričamo o tome za medije. Sve ostaje između nas dve, ne izlazi u javnost."

goca trzan.jpg
Youtube / Goca Tržan 

Goca smatra da izuzetno treba voditi računa o tome na koji način deca koriste društvene mreže, budući da je digitalno nasilje sve prisutnije i da često za posledicu ima ono najgore.

"Deca sve manje imaju pažnju svojih roditelja, jer su roditelji zaokupljeni time da zarade novac da bi platili sve što danas mora da se plati, a kada dođu kući često se 'zabodu' i oni sami uz socijalne mreže, uz televizore.. Deca vape za pažnjom i kad im neko pruži malo pažnje na socijalnim mrežama, to može fatalno da se završi", naglašava pevačica.

Goca je nakon razvoda od Ivana Marinkovića sreću pronašla pored sadašnjeg muža Raše Novakovića, sa kojim je u ljubavi 11 godina, od čega su 7 godina u braku.

Iako se u javnosti često stiče utisak da je pevačica dominantnija u njihovom odnosu, ona tvrdi da to zapravo nije tako.

"Mi volimo da to tako izgleda, i zbog medija i zbog moje reputacije. Ne želim tu svoju reputaciju opasne žene da srušim, ali u krevetu glavnu reč treba da vodi apsolutno muškarac", zaključila je Goca.

Još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna