Jedan od najboljih domaćih glumaca Vojin Ćetković pridružio se ekipi serije "Mama i tata se igraju rata" u drugoj sezoni, koja se trenutno emituje, a scenario za ovo ostvarenje, koje režira Gordan Kičić, odmah je privuklo njegovu pažnju.

"Vrlo sam kritičan prema svemu što radim, ali serija 'Mama i tata se igraju rata' veoma mi se dopala. Gordan Kičić uspeo je da napravi priču koja ima više slojeva, što treba da ponudi svaka TV serija ili film", rekao je glumac za "TV ekran".

Iza Vojina su i dve sezone serije "Tajne vinove loze" u kojoj igra zajedno sa suprugom Slobodom Mićalović. Mnogi su se iznenadili kada su ga videli u telenoveli, ali Ćetković je odlučio da konačno stavi tačku na ove priče i objasnio zbog čega nije imao dilemu kada je ova serija u pitanju.

Vojin Ćetković kaže za sebe da nije bahat
Printscreen / Youtube 

"I 'Tajne vinove loze' su bile moj izbor. Telenovele mogu da budu dobri projekti ako se na njima okupe dobri glumci i ako se dobro napišu. I to je deo mog posla i samo jedan od televizijskih žanrova. Nije bilo kod mene premišljanja. Video sam ko igra, ko piše, finansijsku dobit od toga i, naravno, nisam imao dilemu da li to treba da snimim", iskren je glumac, koji kaže da velikih uloga koje je odbio gotovo i nema.

"Više se ne sećam šta sam to veliko odbio. Odbijao sam samo šta sam morao. Nisam bahat, nego i danas imam isti princip da ne igram u nečemu u čemu sebe ne mogu da pronađem", zaključio je za pomenuti medij.

Kolege Slobode i Vojina iz serije "Tajne vinove loze" imale su samo reči hvale za glumački i bračni par, ističući da je rad s njima pravo zadovoljstvo.

"I Vojin i Boba su divni ljudi, veliki ljudi, što je meni pre svega najbitnija stvar. A onda su i veliki glumci, zašto, zato što su u svojoj veličini i dalje skromni. Ja to jako cenim i poštujem. Drugo, za kolege su jako pristupačni. U početku je moglo da se desi da imam strah od njih, da mi ne bude prijatno, oni su mogli da budu drugačiji, da meni stvore takav utisak. Međutim, od samog starta to ne da je uživanje, nego privilegija biti u kadru sa njima", ispričao je svojevremeno u emisiji "Prvi red" mladi glumac Marko Vasiljević, koji u pomenutoj seriji tumači Slobodinog sina.

Još fotografija Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba Pogledajte kako Sloboda i Vojin provode vreme kada su solo, ali i kada su zajedno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna