Pevačica Goca Tržan iz prvog braka ima ćerku Lenu, koja je ove godine proslavila 15. rođendan, a za zajedničko dete sa sadašnjim suprugom, bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem, godinama se borila. O vantelesnoj oplodnji kojoj se podvrgla govorila je otvoreno, sve do sada, kada je saopštila odluku da više ne priča javno o toj temi.

"Imam 48 godina i znam da bi začeće sada već bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Rešila sam da više ne govorim na tu temu, poštedela bih sebe jer mi je dosadilo da pričam o tome. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom", objasnila je pevačica za "Story".

Goca Tržan o Rašinom odnosu sa njenom ćerkom Lenom
Instagram/gocatrzan 

Goca i 14 godina mlađi Raša su zajedno 11 godina, od čega sedam u braku. Važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, razlika u godinama im nikada nije predstavljala problem, a muzičar je Gocinu naslednicu od prvog dana prihvatio kao svoje dete.

Pevačica kaže da su ona i njen muž, kao i svaki par, imali povremenih nesuglasica u odnosu, ali da su ih uspešno prebrodili i da nikada nisu razmišljali o razvodu.

"Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom", iskrena je bila Goca za pomenuti magazin.

goca trzan
ATA / Antonio Ahel 

Podsetimo, tokom procesa vantelesne oplodnje pevačica je nekoliko puta isticala da je razumevanje među partnerima najvažnije.

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", rekla je jednom prilikom Goca u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna