Tokom četiri decenije duge karijere Lepa Brena nikada nije imala problem sa kilažom, ali je, kako kaže, zbog svoje građe imala poteškoće da pronađe odgovarajuću veličinu odeće. Zbog toga je često šila kako garderobu za privatne prilike, tako i scenske kostime.

"Ja nisam u S veličini, ja sam oduvek bila žena koja je imala šira ramena nego kukove. Meni su morali da šiju stvari, jer ja nisam mogla u neki normalan konfekcijski broj da uđem", ispričala je Brena u emisiji "Exkluziv", a zatim dodala da se upravo iskustvom koje je sama imala vodila kada je pravila brend ženskih čarapa pod svojim imenom.

"Zbog toga smo napravili čarape u svim veličinama i dali smo legitimitet ženama koje su punačke, jer one nose jednu dobru energiju", objasnila je.

Pevačica smatra da je praćenje trendova u određenoj meri u redu, ali da svakoga treba pustiti da živi i radi po svom nahođenju. 

"Ne treba nikoga osuđivati, jer mi sa 60 godina ne možemo da imamo 20, i mi sa 80-90 kilograma i više, možda mi želimo da imamo toliko kilograma, možda je nama lepo tako", iskrena je bila Brena.

Sa suprugom Bobom Živojinovićem odgajila je troje dece - dvojicu njihovih zajedničkih sinova, kao i Filipa, Bobinog sina iz prvog braka. Sva trojica danas su uspešni mladi ljudi, na koje su roditelji ponosni, a pevačica ističe da su naslednike uvek učili da sve moraju sami da steknu.

"Mislim da sam se ja rodila sa ciljem da ljude činim srećnim, da ih činim veselim. Mislim da sam u toj misiji i uspela, da imam predivnu porodicu koja se nije zanela ni sa čim, i moja deca su svesna da niko ne može da se kiti tuđim perjem i da oni moraju sami da prođu kroz svoj proces stvaranja nečega, da bi ih ljudi cenili i poštovali", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / lepabrenaa Najzanimljivija izdanja Lepe Brene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna