Goca Lazarević decenijama je na estradi, i u sedmoj deceniji izgleda odlično, pa je navikla na pažnju i komplimente. Međutim, kaže da ih češće dobija od žena, nego od jačeg pola.

"Meni se uglavnom udvaraju žene. One mi uglavnom govore da sam slatka, da sam lepa… Od te slatkoće sam se ušećerila, kao onaj med što više ne možeš da iskopaš", našalila se pevačica za "Republiku".

Ima, ipak, i muških udvarača, ali uglavnom onih koji su mlađi od nje. Ali, Goca i za to ima objašnjenje.

"Muškarci se udvaraju, ali više mlađi nego stariji, ja starije i ne gledam. Ne gledam ja mlađe, ja mlađe oduševljavam. Oni valjda porede mene sa svojim tetkama, mamama, ja sam u tim godinama", iskrena je bila pevačica.

goca lazarevic.jpg
Kurir TV 

Na estradi se često govori o 'nepristojnim ljubavnim ponudama', a Goca je mišljenja da to svako doživljava individualno i na svoj način.

"To je zaista lično pitanje - šta je pristojna, a šta nepristojna ponuda. Dok sam bila mlada, kada bi mi nekao rekao: 'Jao, kako mi se sviđaš', bila bih smrtno uvređena. Sada više uopšte nisam, baš je lepo što se nekom sviđam. U ovim godinama i sa ovim iskustvom ne ljutim se mnogo, samo ne reagujem", zaključila je ona za pomenuti medij.

Goca Lazarević svojevremeno je govorila o tome da je u životu imala dve velike ljubavi - bivšeg supruga, kompozitora Milutina Popovića Zahara, i biznismena Branimira Vukićevića, čiju smrt nikada nije prebolela.

"Svi znamo šta je to nešto, a šta je prava ljubav. Mnogo sam volela, a onda nas je on napustio. Ja sam od tada sakata, ali život ide dalje. Meni neko mora da se sviđa, da bude šamantan. Muškarac mora da me impresionira, da budem ponosna na njega. Moji vršnjaci mi mirišu na smrt", rekla je Goca jednom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal."

Kako izgleda kuća Goce Lazarević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / gocalazarevic_official Pevačica uživa u luksuznoj kući sa dvorištem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna