Pevačica Lepa Brena i nekadašnji proslavljeni teniser, a danas uspešan biznismen Slobodan Boba Živojinović, zajedno su 35 godina, od čega 31 u braku. Muzička zvezda sada se prisetila njihovog prvog susreta i početka ljubavne priče.

"Ja sam Bobu videla prvo na nekim naslovnim stranama. Moram da ispričam jednu anegdotu. Kada sam putovala puno, meni su prilazili poznati i uspešni ljudi, koji su bili značaju u Jugoslaviji. Nebitno da li iz sveta sporta, šoubiznisa. Prvi put smo se sreli na premijeri mog filma 'Hajde da se volimo' drugi deo. Kada mi je pokojni Bata Živojinović rekao: 'Breno, šta radiš na toj promociji, je l' znaš ko ti je tamo? Tamo ti stoji Slobodan Boba Živojinović. Šta radiš ovde, idi i pozdravi ga'. Ja sam onda kroz tu masu ušla brzo, brzo i kažem mu: 'Pa dobro, šta si ti čekao do sada?' i onda ga zagrlim i poljubim kao da se znamo mnogo godina. Boba je bio iznenađen mojim nastupom. Mene su upozoravali na njega, pričali su mi da je veliki plejboj. Uvek sam razmišljala ako je posvećen tenisu kao ja putovanjima i koncertima, mi nemamo vremena da upoznamo nekoga. Čak i da upoznaš, nemaš vremena za predupoznavanje", ispričala je pevačica u emisiji "Amidži šou" i dodala:

"Otišli smo na tvrđavu u Novom Sadu, sutradan, na večeru. Na večeri smo se dogovorili da ćemo se viđati, družiti, mada smo znali da je to bio spoj koji je bilo jako teško razdvojiti."

Svadba Brene i Bobe bila je te 1991. događaj godine, a prepričava se i dan danas.

"Celu svadbu organizovao je Boba. Nama su došli prijatelji iz celog sveta, Australije, Amerike, Kanade, sećam se, on je poručio kavijar i šampanjac iz Holandije. Ja sam imala neko moje omiljeno vino, jedan Mateus koji sam pijuckala. Sećam se da je tada poručio 300 litara tog vina za sve naše goste, kojih je bilo 650. U prvih 45 minuta je otišlo svih 300 boca tog vina, ja uopšte nisam stigla da popijem. Posle svadbe su počela da nam krče creva. Ja pitam njega je l' nešto pio, on kaže da nije ništa ni jeo ni pio. Mi smo poručili doručak da jedemo prvi put", ispričala je Brena.

Čvrst i stabilan odnos izgradili su zahvaljujući neizmernoj ljubavi, međusobnom poštovanju i podršci.

"Mi smo 35 godina zajedno. Naša ljubav je prerasla u nešto mnogo snažnije i ozbiljnije. Imamo tri predivna momka. Filip je iz njegovog prvog braka i veze, ali ih ja sve smatram kao našu decu. Podržavam ih, volim ih isto. Koliko date deci ljubavi, oni im toliko vrate i uzvrate", rekla je pevačica, koja je sa Bobom dobila dva sina.

Pevačica je otkrila i šta se dešava iza zatvorenih vrata doma porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, gde se trude da žive kao 'sav normalan svet'.

"Naš privatni život je veoma transparentan. Mi nemamo neke velike tajne. Mi kada smo kod kuće nismo Lepa Brena, a ni svetski poznati teniser. Ja sam domaćica, majka, doduše, ne volim da radim te neke kućne poslove. Desi mi se ponekad da nešto skuvam, mada kada Boba nije tu, jer mu se to ne svidi, jer kuvam na vodi, dijetalno, bez soli i ulja i tako dalje. Od njega sam naučila mnogo stvari da spremam. Mi smo jedan bračni par koji je za vreme njihovog odrastanja bio posvećen porodici", otkrila je Brena, koja je dodala i da je ona najemotivnija u porodici.

"Ja sam ta koja plačem, ja plačem na koncertima, na filmovima, kad čitam knjigu, kad gledam seriju. Uvek se rasplačem na veliku količinu nežnosti i ljubavi, kada je dobijem ili kada gledam na televiziji da neko pokazuje ljubav i pažnju, mislim da je to kod nas na Balkanu nekako neuobičajeno, da pokažeš da nekoga voliš, kako ste pažljivi, i ja sam prva koja plače", zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Lepe Brene i Bobe Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / lepabrenaa Boba proslavio 59. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna