Nakon smrti čuvenog tekstopisca Marine Tucaković, koja nas je napustila prošle godine, pre dva dana objavljena je tužna vest da je iznenada preminuo i njen sin Milan Radulović Laća, koji je pronađen mrtav na ulici u Tel Avivu.

Ana Nikolić je godinama bila blizak prijatelj ove porodice, koja je 2008. godine izgubila još jednog člana - Miloša, starijeg sina Marine Tucaković i njenog supruga Aleksandra Radulovića Fute.

"Prvo moram da izjavim saučešće jedinom članu koji je ostao, Futi Raduloviću, ja sam osoba koja ima posttraumatske sindrome, reagujem kasnije i još uvek nisam prihvatila tu činjenicu", rekla je Ana u emisiji "Ekskluzivno", a potom je opisala koliko teško je podnela Marininu smrt.

Ana Nikolić, Milan Radulović Laća
Youtube / Printscreen / Kurir, Youtube / Printscreen / Pink 

"Kao što nisam prihvatila za Marinu, pa sam posle plakala par sati u kolima da me Tara (ćerka, prim. aut.) ne bi videla, sve do sedam ujutru. Ovo još uvek ne prihvatam kao realnost, dajem izjavu, a mozak mi ne prihvata tu informaciju", rekla je pevačica. 

Na dan kada je objavljena vest o Laćinoj smrti, Ana Nikolić se putem medija i društvenih mreža na emotivan način oprostila od njega.

"Laća je bio moj prijatelj, drug, saborac i saradnik. Sin žene koju sam volela kao majku. Žene koja mi je bila kao majka. Bili smo jedno uz drugo u mnogim teškim momentima i vest o njegovoj smrti me je pogodila kao grom iz vedra neba. Ne mogu da verujem da ga više nema, da me neće zvati u dva ujutru, da mi neće slati kilometarske glasovne poruke... Da me neće zasmejavati i nervirati. Bio je talentovan, nadaren poput svog oca i majke. Bio je umetnik, a umetnicima u ovom surovom svetu nije lako. Nadam se da će pronaći mir kraj svog brata i majke za kojima je mnogo patio", poručila je ona tada za "Informer".

Još fotografija Milana Radulovića Laće pronaći ćete u galeriji ispod.

Kurir / Zorana Jeftić, Printscreen/Kurir TV/Ataimages/Antonio Ahel Milan Radulović Laća

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna