Jelena Đoković trenutno sa porodicom boravi u Dubaiju, a s obzirom na tamošnje vremenske prilike vreme rado provode na plaži, daleko od decembarske zime u Evropi.

Supruga najboljeg srpskog tenisera i direktorka Fondacije "Novak Đoković" nije odolela da zabeleži prelepe trenutke uz zalazak sunca, a na plaži je pozirala u beloj majici i kratkom šortsu, koji je u prvi plan istakao njene vitke noge.

S obzirom na to da nemaju često priliku da je vide u ovom izdanju, Jelenini pratioci nisu krili oduševljenje ovim prizorom i odmah su joj uputili mnoštvo komplimenata.

Osim zdrave ishrane, za Jeleninu liniju zaslužni su i treninzi kojima se posvetila pre nekoliko meseci. Ona je odabrala kapueru - brazilsku veštinu koja povezuje elemente borilačkih veština, muzike i plesa, a na društvenim mrežama je otvoreno govorila o tome koliko joj je u početku bilo teško.

"Otkrila sam kapueru ovog leta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo... Nisam mogla jedan sklek da uradim - ni ženski! Tako da… ovo je stvarno napredak, iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako... Lepo je. Drugačije je", napisala je Jelena tada uz snimak sa treninga.

Još fotografija Jelene Đoković pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Jelena Đoković neguje prirodni stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna