Severina Vučković ima dve sestre, Marijanu i Zdenku, a o odnosu sa njima oduvek je izbegavala da govori u javnosti. I dok se Zdenka nije ustručavala da javno govori loše o sestri Severini, Marijana Vučković Popović je bila nešto uzdržanija.

Ipak, svojevremeno je istakla da su ona i pevačica različitih karaktera, te time nagovestila da njihov odnos nije idealan.

"Severina i ja nismo sličnih karaktera ni razmišljanja. Zašto bismo bile? Ali ono što duboko verujem jeste da imamo isto vaspitanje", rekla je u jednom intervjuu Marijana, koja je po profesiji novinarka i živi u Beogradu.

Marijana Vučković, Severinina sestra
Facebook/Marijana Vučković 

Međutim, kada je Severina rodila sina, kojeg je dobila u braku sa Milanom Popovićem, Marijana je sa mnogo emocija govorila o dolasku sestrića na svet, kao i o tome da mu plete stvari. Tom prilikom, rekla je da je Severini često govorila da će joj trudnoća promeniti život.

"Presrećna mu tetka plete, mislim da će mi zafaliti vunice... Ipak je on jedan dobar i podebeo muškarac kad smo ga ovako dugo čekali. Kod nas u domu su se rađale samo devojčice. Najpre smo bile nas tri, a i sestra Zdenka i ja rodile smo ćerke. Ovo muško je Božji dar koji smo priželjkivale još 7. februara, na rođendan našeg pokojnog oca. Ali nema veze što smo morali čekati... Nek’ je on nama živ i zdrav. Stalno sam joj govorila da zatrudni i da će joj to promeniti život. Srećna sam što se odlučila na taj korak. Odgojene smo tako da bi mi bilo žao da je ostala sama. Ima li išta lepše od rođenja deteta?! Na ovaj je način poslala i poruku svim mladim ljudima, devojkama koje su možda nesrećno zaljubljene: volite se, rađajte decu... Možete se lepo osećati i u 40. Rekla sam joj da odmah ide na drugo", rekla je tada Marijana Vučković.

Podsetimo, Severina je juče oko podneva privedena na zagrebačkom aerodromu nakon što je doletela iz Splita, zbog navodnog porodičnog nasilja koje se noć pre dogodilo u domu njene majke u Splitu.

Severina pevala na maturi
Youtube/Printscreen/RTV Pink Official 

Kako prenose hrvatski mediji, Marijana je Severinu prijavila za nasilje, dok pevačica tvrdi suprotno - da je sestra napala nju.

"Severina je saslušana u PU Zagrebačkoj radi prijave njene sestre Marijane Popović. PU Zagrebačka postupala je po zahtevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke povrede je Severini nanela Marijana Popović, a ne obrnuto. Pokidala joj je ogrlice s vrata i razbila mobilni telefon. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", rekla je Severinina advokatica.

Tim povodom oglasila se i Severinina i Marijanina majka Ana, koja je navela da ovo nije prvi put da Marijana prijavljuje sestru.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru", rekla je Severinina majka juče za "Večernji list".

Još fotografija Severine Vučković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Severina Neka od Severininih izdanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna