Kako prenose hrvatski mediji, popularna pevačica Severina Vučković privedena je zbog, navodno, nasilja koje se dogodilo u porodičnom domu između nje i njene sestre Marijane.

Prema navodima tamošnjih medija, policija je dobila zahtev za privođenje "za potrebe kriminalističkog istraživanja", a svađa se, kako se dalje navodi, odigrala u domu pevačicine majke.

Kako je Severinina sestra Marijana prijavila, pevačica se navodno "okomila na nju", a incident se dogodio sinoć, posle ponoći. Iz stana se, navodno, čula buka, a pevačicina sestra policiji je rekla da su se njih dve "žestoko rvale i šamarale", prenosi "Jutarnji list".

Severina uhapšena
Youtube / Premijera 

Marijana se nakon svađe uputila u bolnicu gde je potražila medicinsku pomoć, a lekari su ustanovili da ima podlive na glavi i leđima, kao i modrice i posekotine na telu.

Ovim povodom oglasio se i Severinin advokat Mati Matić, koji je potvrdio da je pevačica privedena, a u međuvremenu i puštena, te naveo da će "postupak ići redovnim putem".

"Nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju", rekao je advokat Mati Matić.

Takođe, u hrvatskim medijima navodi se i da se incident dogodio u stanu pevačicine majke u Splitu, a da je nakon toga Severina avionom otputovala u Zagreb i da je privedena na zagrebačkom aerodromu.

Severina uhapšena
Youtube/Printscreen/ Hrvatskaradiotelevizija 

Takođe, oglasila se i Severinina i Marijanina majka Ana Vučković, koja navodi da pevačica nije napala sestru i da Marijani ovo nije prvi put da prijavljuje Severinu.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru", rekla je Severinina majka za "Večernji list".

Severina Vučković se nakon razvoda od Igora Kojića retko oglašavala u medijima i poslednjih meseci intervjue gotovo da nije davala, a neke od njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Severina Neka od Severininih izdanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna