Selma Bajrami godinama se nije medijski eksponirala. Razlog je taj što je prolazila kroz težak razvod, nakon kog je usledila borba za starateljstvo nad sinom.

"Živim u Beču, nakon razvoda sam živela tamo. Razlog što sam se povukla iz medija jeste što sam htela da se posvetim psihičkom i fizičkom smislu, borim se za starateljstvo, nadam se da će se završiti onako kako treba", prokomentarisala je Selma koja 27 januara očekuje novo ročište.

"Nažalost, to se nije završilo. Pre tri dana, kad sam krenula iz Beča za Beograd, dobila sam poziv za ročište za sina. Nadam se da će to završiti onako kako bi trebalo. Već osam i po godina se borim za starateljstvo, odnosno već dva puta je bivši muž pokušao da mi uzme dete, dobijala sam tužbu za tužbom", rekla je pevačica medijima i otkrila da ju je muž finansijski uništio.

"On je mene toliko finansijski oslabio da sam bila na ivici egzistencije. Uzeo je dete da bi se meni osvetio. Nikada nije hteo da se brine o detetu. Meni je žao mog deteta jer trpi veliki stres. Kada je bila korona 2020. godine, otkazala sam punomoćje mom advokatu jer nisam radila, a samim tim nisam bila ni finansijski potkovana. Njegov otac je tada uhvatio momenat, pa je poslao listu laži o meni, a to je sve stiglo mom bivšem advokatu pa mi je istekao rok za žalbu. Ispalo je kao da se slažem sa svim tim. Od tad nemam kontakt sa detetom. Jedva sam se izborila da ga makar vikendom viđam i za odmore. Kad god pitam sina zašto ne nazove majku, kaže mi da ne sme to oca da pita", rekla je Selma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna