Sajmon Kauel je ponovo šokirao svoje obožavaoce, ovoga puta pojavivši se sinoć na sceni sale Rojal Varajati. Neki idu čak toliko daleko da tvrde kako je on "zamenjen dvojnikom" i pletu pravu malu "teoriju zavere" oko čuvenog šoubiznis menadžera.

Sajmon, koji je već godinama zaštitno lice takmičenja X faktor, odlučio je da ukloni raznorazne filere zbog kojih je delovao zaista "napumpano". Prvi put je to pokazao na jednom snimku na Tviteru, ali pošto je on brzo uklonjen, svi su se nadali da je efekat "peglanja bora" prošao u međuvremenu. Sada se pokazalo da je Sajmon "trajno izmenjen."

"Bio sam u fazi u kojoj sam stvarno možda preterao", priznao je i sam Kauel. "Bio je taj neki trend kad se stavljalo mnogo toga. Video sam jednu svoju sliku i nisam, u prvi mah, ni prepoznao da sam to ja." Kako je i njegov sinčić, osmogodišnji Erik pokazao na jednu od njegovih slika i upitao - "ko je to, tata", Sajmon je prelomio i rešio da "istopi" sve filere koji su se skupljali dugogodišnjim intervencijama.

sajmon kauel 0738353506-min.jpg
Profimedia 

Navodno je prestao i sa botoks procedurama, ali je koža ostala toliko mlitava i naborana da je bio prinuđen na fejs-lifting.

Ovo je dosta zahtevna intervencija, mnogo ozbiljnija nego što bi se moglo zaključiti po lakoćom s kojom se koristi njen naziv. Međutim, stručnjaci se slažu da ne bi bilo moguće da Sajmon ovako izgleda da se nije podvrgao baš toj operaciji.

Tekst: Lepa&Srećna