Jelena Đoković voli prirodnu negu i trudi se da ona, Novak i deca žive što zdravije. To se, pre svega, odnosi na ishranu, pa tako daje recepte za svoja omiljena jela i kolače.

Takođe, supruga najboljeg srpskog tenisera redovno vežba, a izbor sporta mnoge i začudi - nedavno je pokazala kako ume da boksuje. Sad je repertoar vežbi proširila i na lice te je obradovala dame idejom za prirodan, "kućni botoks".

Jelena-Djokovic.jpeg
Instagram / jelenadjokovicndf 

Jelenina zamena za filere, injekcije i druge estetske zahvate je joga lica. Ova metoda podmlađivanja ima brojne pobornike širom sveta. Ideja je da se aktivacijom mišića na licu delovi opuste, baš onako kako to radi botoks koji neke nerve parališe. Time se i "ispeglaju" bore koje su nastale prejakom mimikom.

 Vežbe su koncipirane tako da jačanje određenih mišića pomaže i da se koža zategne. Ono što svako može da proba je i osvežavanje tena specijalnom vrstom umivanja. Konkretno, zastupnici joge lica počinju dan tako što stotinu puta zapljusnu lice hladnom vodom. 

Ovo je metoda koja će sigurno podstaći cirkulaciju i time doprineti lepšoj boji kože, a ako želite i da isprobate neku od lakih tretmana masažom, probajte i ovu jednostavnu kombinaciju:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog danaI

Izvor: Lepa&Srećna