Dženifer Aniston, čini se, baš nema sreće u ljubavi. Razvod sa Bredom Pitom bio je bolan, a mnoge žene su se saosećale sa Džen kada ju je ostavio zbog Anđeline Džoli. Izgledalo je da je sreću ponovo pronašla pokraj Džastina Terua, ali ni taj brak nije potrajao. Glumica koje je nadavno otvorila dušu o svojoj dugoj borbi za potomstvo, priznala je da želi da joj se sledeća ljubav dogodi spontano.

"Ne volim da mi provodadžišu. Ne volim to. Mrzim to", rekla je Dženifer koja je ipak imala simpatiju među poznatim glumcima. Naime, oni koji su bliski glumici tvrde da joj se glumac Džon Ham godinama sviđao, ali on je srećno zaljubljen u drugu. Šta više, glumac planira da se skrasi pokraj 17 godine mlađe Ane Oskiole,a mnogi misle da ju je već zaprosio.

Glumac je pre Ane bio 18 godina u vezi sa glumicom Dženifer Vestfeld. Ostavio ju je, a ona je raskid veoma teško podnela.

Verio se Džon Ham
Profimedia 


"Nisam mislila da ću doći u ove godine i da neću imati decu. Ipak, postigla sam neke druge stvari koje ranije nisam očekivala", rekla je glumica jednom prilikom, dok je Džon tada javno govorio da ne želi da ima decu.

 "Bio bih užasan tata. Gledam svoje prijatelje koji imaju decu i odmah pomislim: 'Čoveče, kako si uopšte budan u 6 ujutru, a kamoli da radiš nešto?' To mi nije važno. Imam nećake i nećakinje, a bio sam i učitelj. Sigurno sam proveo mnogo više vremena sa decom nego većina ljudi u svom životu", rekao je Džon Ham.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna