Sajmon Kauel je zabrinuo sve svoje fanove, jer u njegovom novom video klipu, u kojem poziva talente da se jave, izgleda skoro neprepoznatljivo. Već neko vreme čuveni voditelj "X faktora"muči muku sa licem i estetskim intervencijama, a sve je počelo kad je njegov sin Erik uzviknuo - "šta ti se desilo".

Tada je, prema Sajmonovom priznanju, počelo da se odmotava "klupko" loše odabranih zahvata. Zli jezici kažu kako je Sajmon, sigurno, "umro već nekoliko puta i svaki put mu nađu, kao zamenu, nekog ko liči na njega."

Još u mladosti je, tvrde stručnjaci za estetsku hirurgiju, bilo uočljivo da je Kauel nešto "radio" na svom nosu. On je tada imao mnogo širi srednji deo, a sasvim uzan vrh što je delovalo dosta neproporcionalno. Moguće je da je to malo uravnotežio.

sajmon kauel 0167606153-min.jpg
Profimedia 

Sam voditelj nikad nije priznao da se podvrgao operacijama. Činjenica je da je bežao od klasičnog fejsliftinga kad su stigle ozbiljne bore. Zato se, izgleda, odlučio za filere, tako da su mu obrazi izgledali sve naduveniji.

Obrve su, takođe, bile nekako spuštene, što se obično desi ako botoks ne bude primenjen kako treba. To mu je smanjilo ionako sitne oči, a višak filera je počeo, vremenom, da vuče čitavo lice naniže.

sajmon kauel 0740057925-min.jpg
Profimedia 

Tad je kucnuo i čas za Sajmonovo "dosta". Jedini način da se oslobodi svih filera je tehnika "termaž" tokom koje se, uz stalno korišćenje lasera, tope svi zaostali depoi. Nažalost, ovim se mogu smanjiti i prirodne masne naslage na licu, usled čega deluje još opuštenije.

Verovatno je to dalo i neki neželjen efekat u gornjem delu lica, jer se Sajmon odlučio za podizanje obrva. Da li je najzad "proradio" botoks ili je ipak bolji posao obavio hirurg, nije sasvim jasno. Vidljivo je da su one podignute, a u galeriji slika pogledajte i druge efekte.

Profimedia Šta se desilo sa licem poznatog voditelja i lovca na talente

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna