Katarina Grujić uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Ćerka Katja koju je dobila sa fudbalerom Markom Goblejom napunila je godinu dana, a Kaća se vraća na muzičku scenu novom pesmom. To je samo uvod u album koji će biti objavljen sledeće godine.

"Poslednjih nekoliko meseci sam se svima žalila da ne mogu da nađem pesmu. Sada polažem zaista velike nade u ovu pesmu i svi koji su je čuli rekli su da je hit i da je zarazna. Sledeće godine bi trebao da bude i album, ali ne želim ništa više da otkrivam", rekla je  Kaća koja se nastupima vratila samo dve meseca nakon porođaja.

"Pauza je bila opravdana, ali mi je bilo žao da napravim pauzu od godinu dve, i da me nema. Meni zaista nedostaje publika i nisam želela zbog toga da me nema dugo", rekla je za "Grand" Kaća koja, za razliku od njenih mnogih kolega nije htela da angažuje astrologe pre nego što se odlučila da objavi pesmu.

"Kada sam rekla da ću objaviti pesmu, svi su mi rekli nemoj. Retrogradni merkur je do 22.decembra, zovi nekog astrologa. Kakav astrolog, ja ne verujem u takve gluposti! Mislim, nisu gluposti svako radi svoj posao, ali prosto ja ne verujem u to", kazala je Kaća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna