Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija prošli su kroz težak period. Par koji je u braku od 2015. godine fizički se sukobio zbog čega je intervenisala i policija, a nagađalo se da li će posle svega ostati u zajedno. Oni su ljubavi dali još jednu šansu, što je pevač i potvrdio istakavši da mu je ovo najlepši period u životu.

 "Ovo su najlepše godine mog života kada gledam kako mi deca rastu, uživam u roditeljstvu i ne bih ovo vreme menjao ni za šta u životu. U odličnim sam odnosima sa suprugom bogu hvala sve je odlično", rekao je Marko i naglasio da ljubav uvek pobeđuje.

"Učini bar jedan pogrešan korak da lakše odem od tebe. Njoj pevam druge pesme. Ljubav mora da pobedi, kako ne razumete ljudi, bez ljubavi nema ni života ni napretka, nema ništa. Ako je čovek bez ljubavi on je ništa, tako da mislim da sam dao odgovor", rekao je Bulat za "Kurir" koji je nedavno otkrio zašto se sukobio sa Marijom.

"Došlo je do svađe jer ja nisam u datom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima, u tom jadu koji ima, i muci. Bio sam tu, ali nisam uspeo da je uspavam i da budem adekvatan, da je smirim, da je utešim, da joj kažem da će biti sve dobro, jer je taj dan saznala da ima još jedno oboljenje, vaskulitis, oboljenje krvnih sudova, propadanje krvnih sudova. Ustanovljeno joj je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina", ispričao je Bulat danas gostujući u jutarnjem programu na TV "Pink".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna