Da je Marko Bulat prijavio suprugu Mariju za nasilje mnogima je bilo iznenađenje, ali ne i ljudima iz njihovog okruženja. Bliska prijateljica Marije Bulat tvrdi da problemi u njihovom braku nisu novost, i otkriva da je sve počelo otkako se ona razbolela.

"Uopšte mi nije začudila vest da su se sukobili. Nažalost, već neko vreme imaju probleme u braku, a sve je počelo pre par godina, kada se Marija razbolela. Već duži vremenski period, ona pored dijagnoze - hronične anemije,o čemu je i javno pričala, pati i od promena raspoloženja. Teško joj je da se nosi sa svim nedaćama, koje su je zadesile. Upala je u depresiju, a sve to utiče i na brak. Jako je nezadovoljna, stalno gunđa, guši Marka. Svađaju se stalno zbog najmanje gluposti. Žalila mi se više puta da se plaši da je Marko ne ostavi zbog njene bolesti. On je više puta odlazio od nje, ali se stalno i vraćao. Na sve načine se trudio da spase brak, malo pre sukoba mesec otprilike, on je otišao, ali se opet vratio. Šta je uzrok sukoba, ne zna se, ali da imaju probleme, evidentno je", istakla je ona za Kurir.

Marko se nije oglašavao za medije, a Marija je ispričala svoju stranu priče.

"Mogu da izjavim samo da nema apsolutno nikakve veze sa mozgom, ja jedva imam 50kg i to je prosto nemoguće. Ja jesam narušenog zdravstvenog stanja, to je istina, imamo troje dece i nije mi lako. Nisam labilna kao što sam bila kada se zaljubio u mene. Napad je najbolja odbrana! Mama mi je advokat, znam da muževi beže i od bolesne dece, a kamoli od bolesne žene... Ja verujem da u tom grmu leži zec.- On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete, zahvaljujući novinskim naslovima porodila sam se u šestom mesecu. Sve je to ostavilo posledice na mene kao i sve ono što su kasnije pisali o meni, rekla je za "Kurir" Marija i dodala:

Marko Bulat u bolnici
Instagram/Marko Bulat 

"On i da je najgori na svetu on je otac moje dece i ja za njega ništa ružno neću reći. Moja majka ne može da mi oprosti što sam ja pre njega imala sve i došla kod njega. Imala sam svoj stan, svoje dete, svoj posao. I da se tako nešto dogodi ja to nikad ne bih rekla, jer je on otac moje dece.

"Negiram da su mu nanela povrede. Možda juče kad sam ga grlila. Ili nekim predmetom, a da se ne sećam. Ja ga od juče nisam videla, kod kuće sam sa decom. Znate da sam ja bolesna, ima onih koji čak i od bolesne dece beže", dodala je ona.

"Ja njega nisam prijavila. Pravo da vam kažem, drago mi je što se ovo saznalo. Ja njega nisam prijavila, ovo se već dešavalo i nikada ga ne bih prijavila... To je sve što ja imam da izjavim na tu temu, nikada ništa ružno za njega neću reći. Eto, možda me je zagrlio malo jače iz ljubavi ili u nekoj raspravi", kazala je ona, a na pitanje da li je zabrinuta za svoju bezbednost rekla je da ne veruje da će se pevač vraćati u njihov dom.

"Ja njega nisam videla, predpostavljam da se neće ni vratiti kući i da će on tek da krene sa prljavim igrama. Mislim da će sve pokušati da iskoristi protiv mene", rekla je Marija koja je danas potvrdila da se Marko iselio iz stana u kom su živeli.

Pogledajte još fotografija Marije i Marka u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marija i Marko Bulat

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna