Da  ne mogu jedno bez drugog Rada Manojlović i Haris Berković shvatili su kada su rešili da okončaju svoju višegodišnju ljubav.

"Rada i Haris su se pomirili. Svi su presrećni zbog njih, jer se oni stvarno iskreno vole i ne mogu jedno bez drugog. Ljubav je pobedila, a sad svi očekuju i to famozno venčanje, pa onda i prinovu, sve po redu", rekao je za "Pink" izvor, a ni Rada ni Haris nisu komentarisali ova saznanja.

Mesecima unazad nagađalo se zašto je par odlučio da okonča romansu, a govorilo se da je pevačeva porodica kumovala odluci da se raziđu.

"Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke", rekao je neimenovani izvor za Alo! i istakao da se Rada trudila da je zavole.

"Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni. Kad god bi došla u Bosnu, rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli", zaključio je izvor.

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković
Youtube/Printscreen/Rada Manojlović 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna