Voditeljka Jovana Joksimović i pevač Željko Joksimović u braku su 10 godina, a na početku njihove veze mnogo se spekulisalo o tome na koji način je Željkova majka Vesna prihvatila snaju.

Vesna Joksimović jednom prilikom istakla je da je sa Jovanom bila veoma bliska, sve dok u jednoj izjavi za medije nije rekla da priželjkuje unučiće, posle čega se njihov odnos, prema tvrdnjama Željkove majke, promenio.

"Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i otad je među nama neka distanca", rekla je tada pevačeva majka, preneo je "Svet".

 om prilikom, ona se osvrnula i na Željkovu prvu suprugu Vesnu, sa kojom je kantautor dobio ćerku Minu.

"Ona često sa njihovom ćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka", rekla je Joksimovićeva majka.

Željkovi roditelji ove godine su se pojavili na glamuroznoj proslavi njegovog 50. rođendana gde ih je, kako su preneli mediji, Jovana srdačno dočekala, te su po svemu sudeći izgladili nesuglasice koje su nekada postojale.

S druge strane, Željkov rođeni brat, glumac Saša Joksimović, priznao je jednom prilikom da se porodično ne druži sa bratom.

"Moram da budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično", rekao je Saša svojevremeno za "Hello".

Jovana i Željko građanski brak sklopili su na Maldivima 2012. godine, a crkveni u Beogradu, dve godine kasnije. U braku su dobili troje dece - sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu.

Još fotografija Jovane i Željka pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / zzeljko Na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna