Pevačica Lepa Brena na estradi je više od četiri decenije, te gotovo da ne postoji nagrada koju za svoj rad nije osvojila.

"Mislim da ne postoji. Kod nas je ustanovljena jedna nagrada koja se dobija na nivou države za posebne umetnike, ali nešto sam načula, tako da ne znam šta je to. Imam osećaj da pripadam čitavom svetu, zato što ako uzmemo u obzir da ja radim od 1982. godine i da sam počela već da radim Australiju, Ameriku i Kanadu od 1984. godine, znači radim već punih 41 godinu", rekla je pevačica gostujući u emisiji "150 minuta" na TV "Prva".

Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem u braku od 1991. godine i sa njim ima dvojicu sinova, kojima je uvek bila izuzetno posvećena, bez obzira na to što je paralelno gradila uspešnu karijeru.

"Za tih 41 godinu održala sam puno koncerata u čitavom svetu, na svim kontinentima, tako da smatram da je to sasvim dovoljno za jednu ženu koja ima porodicu i koja mora da balansira uvek između posla i porodice. Naravno da je u početku moje karijere taj balans uvek išao na stranu porodice, jer deci morate da budete posvećeni. Danas mnogo više uživam kada putujem i kada radim, zato što sam rasterećena. Oni više nisu mali, imam njihovu apsolutnu podršku, tako da danas putujem i zaista uživam na svim mojim koncertima", istakla je Brena u pomenutoj emisiji.

Pevačica je nedavno otkrila i kako izgleda život porodice Živojinović iza zatvorenih vrata porodičnog doma.

"Naš privatni život je veoma transparentan. Mi nemamo neke velike tajne. Mi kada smo kod kuće nismo Lepa Brena, a ni svetski poznati teniser. Ja sam domaćica, majka, doduše, ne volim da radim te neke kućne poslove. Desi mi se ponekad da nešto skuvam, mada kada Boba nije tu, jer mu se to ne svidi, jer kuvam na vodi, dijetalno, bez soli i ulja i tako dalje. Od njega sam naučila mnogo stvari da spremam. Mi smo jedan bračni par koji je za vreme njihovog odrastanja bio posvećen porodici", otkrila je Brena prošle nedelje u emisiji "Amidži šou".

Još fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna