Estrada se s velikom tugom oprostila od Marine Tucaković, a juče je stigla vest da je umro i njen sin Milan Radulović Laća. I on je radio kao tekstopisac, baš kao i njegova slavna majka. Pevačica Ana Nikolić je i sa Laćom i sa Marinom imala poseban odnos.

Sad je otkrila da su njih dvoje umeli i da komuniciraju kroz stihove. Oboje su pisali za Anu, a neki tekstovi nose specijalnu poruku. Zato su nad pesmom koju je Marina poslala Nikolićki neutešno rasplakali.

Prema njenim rečima, pesmu "Perspektive" je Marina pisala možda svesna da umire. "Ona se jako loše oseća, a piše tekst koji ja dobijam u autu kada krećem za Skoplje", ispričala je Ana. Kad je pokazala poruku Laći, oboje su se rasplakali u kolima na pumpi.

"Suza suzu stiže", priča Ana. "Možda taj tekst ima najjaču težinu. Možda mnogi ne znaju, to je odgovor na pesmu Adio amore, koje je Laća pisao u nekim svojim lošim stanjima", tvrdi pevačica.

Milan Radulović Laća
Youtube / Printscreen / NOVA VIDEO 

Podsetimo, u toj pesmi se kaže:  Okreni mi leđa da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče dok kažeš mi "Da, dobro sam ja". Marina, svojim stihovima, poručuje: "Mama, volim te, za mnom ne žali. Nisam htela da se trudim, druge krivim što mi ne ide, istini u oči žmurim, al' ogledala me vide."

Ana veruje da su baš tako "mama i sin razgovarali". "Kad na poziv ne odgovaram, vrata kada ti ne otvaram, veruj, ništa nisam pila, od tebe ne bih to krila", jedna je od poruka iz ove pesme. 

Najtužnija je, sigurno, poruka: "Ti nemoj sebe da kriviš, dovoljno si pomogla, da spasiš mene od mene jedino to nisi mogla."

Podsetimo, juče je objavljeno da je Milan Radulović Laćča pronađen mrtav na ulici u Tel Avivu, u Izraelu.

Tekst: Lepa&Srećna