Princ Hari rešio je da napravi pravi zemoljotres sa svojim priznanjima. Prvo je u dokumentarcu "Hari i Megan" otkrio pojedinosti iz života na dvoru, koje su, kako tvrde izvori, povredile njegovog oca i brata, a pravi šok stiže tek sa knjigom koja izlazi u januaru. Neki "sočni" delovi već su isplivali u javnost, a i onaj koji otkriva ko je žena sa kojom je Hari izgubio nevinost. Navodno u svojim memoarima princ govori o tome kako je kao tinejdžer izgubio nevinost s prekrasnom starijom ženom na selu, a odmah su počela nagađanja ko bi to mogao da bude.

Najviše glasina vezalo se za glumicu Elizabet Harli, koja je zbog toga dovedena u poprilično neugodnu situaciju.

"Nisam ja. Nisam kriva. Ne, ne ja. Apsolutno ne", negirala je glumica glasine za medije koji su joj postavili ovo škakljivo pitanje. Inače, autobiografija princa Harija nosi naslov "Spare" (izgovara se "spear") znači na engleskom najčešće "rezerva", ali i "višak" ili "onaj koji se može žrtvovati". 

"Imao sam mnoge uloge tokom proteklih godina - nosio brojne šešire - i bukvalno i figurativno. I nadam se da će moja priča - usponi i padovi, greške i lekcije koje sam naučio, pokazati da imamo mnogo više zajedničkog nego što mislimo, bez obzira na to odakle dolazimo", piše u Harijevoj knjizi. "Pišem ovo ne kao princ kakav sam rođen već kao muškarac kakav sam postao."

princ hari 0733543314.jpg
Profimedia 

Članovi kraljevske porodice za sada nisu reagovali ni na dokumentac, a čini se da će ostati nemi i na ono što će biti otkriveno u knjizi koju potpisuje Hari. Šuška se da će kralj Čarls III, sina i snaju pozvati na krunisanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna