Kako bi studirala, ali i ujedno gradila muzičku karijeru, Lepa Brena je rano napustila porodični dom, zbog čega je ceo život patila za porodicom. Iako je oko nje uvek bilo mnogo ljudi, pevačica priznaje da se osećala usamljeno.

"Zahvaljujući svemu što nam se dogodilo 1991. godine bila sam razdvojena od moje sestre i porodice faktički punih 28 godina. Jako sam srećna kada je ona tu. Na neki način sam bila usamljena zato što sam ceo život provela sa muškarcima, muzičarima... Odrasla sam od svoje 19. godine, kada sam počela da studiram i odmah počela da pevam. Odmah sam se odvojila od porodice", rekla je Brena za "Blic".

Lepa Brena se oseća usamljeno
ATA / Antonio Ahel 

Budući da sada ima priliku da često provodi vreme sa bratom i sestrom, ti trenuci su za Brenu dragoceni. S druge strane, zbog poslovnih obaveza često je razdvojena od sinova, ali i od pastorka Filipa Živojinovića i njegove supruge, pevačice Aleksandre Prijović.

"Najsrećnija sam na svetu kada mi je porodica na okupu. Ja sam jedna vrlo familijarna osoba. Ta ljubav koju sam dobijala od publike je bila izvor moje snage i energije. Ali, kada sam kod kuće treba mi neko ko je pravo krvno srodstvo. Filip mnogo radi, Aleksandra mogo radi, ja takođe, tako da ti trenuci kada smo mi na okupu su sve. Mnogo mi nedostaje žamor u kući, njihovi dolasci, čak i kasni. Sada svako živi u svom prostoru. Mi živimo u prostoru gde su njihove sobe prazne. To me na neki način rastužuje, sada ću morati da odem u neki manji prostor kako ne bih obilazila te prazne sobe", iskreno je priznala Brena.

Nedavno je u medijima odjeknula vest da se Brenin mlađi sin Viktor navodno verio, a pevačica je sada razrešila misteriju i objasnila da je na snimku bio njegov drug koji liči na njega, te da ona smatra da je Viktoru još rano za ženidbu.

lepa brena viktor zivojinovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"S leđa jako liče. To mu je dobar drug. Viktorovu svadbu ne priželjkujem, ali Stefanovu možda da", rekla je Brena, koja je zatim odgovorila i na pitanje da li je Viktor raskinuo vezu sa glumicom Milicom Tomašević, o čemu se takođe danima šuškalo.

"Jao ne znam, verujte mi, ko s kim raskida i šta rade. Mama sam koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci koji će po kulturi i vaspitanju upoznati nas sa izabranicom kada budu smatrali da to treba da se desi. Do tada, neka se zabavljaju i devojke i oni. Neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo pre tridesete godine. To važi i za muškarce i za žene", iznela je Brena svoj stav za pomenuti medij.

Još fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

lepa brena viktor zivojinovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna