Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović pronađen je mrtav 19. decembra u Tel Avivu na ulici. Njegova smrt uznemirila je sve koji ga poznaju, a oca Aleksandra Futu Radulovića potpuno slomila. On je zatvorio u stan, a kuma Marijana Petrović otkrila je da je posetila Futu i da je on u teškom stanju.

"Ne znam šta da vam kažem, bila sam kod Fute juče i čovek je mrtav. Kako bih vam opisala tu situaciju, ja sam van sebe, a ne on", kazala je odmah Marijana koja je rekla da ne zna nešto više o Laćinoj smrti:

"Ne znamo ništa jer je on u tim trenucima bio sam. Izašao je iz hotela noću, verovatno u izlazak i to se desilo na ulici. Futa se svakog dana pre toga čuo s Laćom, a onda nije mogao da ga dobije dan i po i prijavio je njegov nestanak", kazala je Petrovićeva i potvrdila za "Informer" da će Laća biti sahranjen pored pokojne majke Marine i brata Miloša:

"Da, tamo će biti sahranjen, ali i dalje ne znamo datum, ništa se ne zna", rekla  Marijana koja se još nije opravila od Marinine smrti.

"Jednostavno, Marina se ugasila. Taj život koji je živela i to sve što joj se dogodilo u životu, smrt sina posebno, rezultiralo je njenom nemoći i lošim zdravljem. Ali Marina nije umrla. Ona živi i danas. Živi u kafani i među nama. Kad uđem u auto i pustim radio, ona je tu. Takve žene kao što je Marina ostaju zapamćene zauvek", rekla je nedavno za "Kurir" Marijana

Kuma Marine Tucaković o njenim poslednjim danima
Instagram/Petrovic Marijana 

"Najžalije mi je što moja Marina nije proživela još neku godinu da možemo da se smejemo kao što smo se smejale i da putujemo kao što smo putovale. Bila sam sad na moru malo pre njene godišnjice, tamo gde smo nas dve letovale. Uvek kad poručim džin-tonik, setim se nje i našeg kucanja i našeg sedenja na plaži... Kako vreme prolazi, sve mi više nedostaje. Marina je ostavila trag u večnosti svojim pesmama kod mnogih pevača, koji će ostati upamćeni po njenim tekstovima", ispričala je Petrovićeva, inače TV rediteljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna