Vest da je Milan Laća Radulović preminuo zatekla je mnoge. Sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića pronađen je mrtav u Izraelu. On je trebalo da se vrati u Beograd 19. decembra, ali nikome se nije javljao danima. Pre tri dana njegov prijatelj je prijavio nestanak, koji je danas, kako prenose mediji, obavestio ministarstvo da je Laćino telo pronađeno na ulici. Povodom Laćine smrti oglasile su se brojne poznate ličnosti, a Ana Bekuta ne krije koliko je pogođena njegovim preranim odlaskom.

"Naš dragi Laća otišao je u nebesko krilo svoje majke, od koje je nasledio najlepše osobine. Ceo dan ne mogu da sročim nešto pametno, pa sam odustala. Nema šta smisleno da se kaže kada ode čovek od 36 godina. Nema utehe i nema velikih reči koje bi sada nešto značile", napisala je Bekuta i dodala:

"Pamtiću ga po najlepšem - beskrajno dobroj duši i smehu. Izražavam svoje najdublje saučešće našem Futi. Duboko saosećam s boli i patnjom koju ne bi trebalo da doživi nijedan roditelj na ovom svetu. Futke, neka ti Bog da snagu i strpljenje", zaključila je Bekuta.

Milan Radulović Laća
ATA / Antonio Ahel 

Marina Tucaković, najpoznatiji srpski tekstopisac, preminula je u 68. godini, 19. septembra 2021. godine posle duge i teške bolesti. Njen stariji sin Miloš preminuo je 2008. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna