Sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, Milan Radulović Laća, iznenada je preminuo. On je pronađen mrtav u Izraelu, a od njega se na društvenim mrežama među prvima oprostila Dragana Mirković.

"Dragi Laćo, nedavno smo se čuli i dogovarali o pesmama koje treba zajedno da radimo. Bio si kao i uvek pun energije, kreativnosti, života… Odbijam da verujem da toga više nema! Nisam spremna da prihvatim da je život tako surov i da se tvoj osmeh ugasio a veliki planovi prekinuli.

Leti sa anđelima, dragi Laćo, sa svojom majkom i bratom, daleko od svakog bola i zla, a meni ostaju divne uspomene na tebe još kada si bio dete i zvao me slatka. Za mene ćeš uvek živeti u sećanju kao onaj divni dečak koga sam imala sreću da upoznam. Moje duboko i iskreno saučešće dragom Futi", napisala je Dragana.

Povodom Laćine smrti oglasio se za "Blic" i njegov prijateljoznati makedonski producent i tekstopisac Darko Dimitrov

"Ne mogu da poverujem da je bio pod nedozvoljenim supstancama. Znam da je ranije imao probleme sa tim, ali je prestao. Dok je dolazio kod mene i živeo u Makedoniji, zaista nije ništa uzimao. Jedino ako se nedavno tome vratio, ali ne možemo da nagađamo. Ovo je užasna tragedija cele familije. Kakve sudbine, nisam mogao ni da naslutim da se to može dogoditi. Imao je velike planove, pravili smo muziku koja je ovih dana trebalo da ugleda svetlost dana", rekao je Darko za pomenuti medij.

Milan Radulović Laća
Youtube / Printscreen / NOVA VIDEO 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna