Svi su zatečeni vešću da je preminuo Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković. Od tekstopisca se oprostila i Jelena Karleuša, koja je pokazala da su se pomirili neposredno pred njegovu smrt.

"Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od 'krvavih suza' (naziv poslednje pesme koju si za mene napisao) od nesreće tuge i bola... Sve sam ja razumela i sve opraštala, a tvoju poslednju poruku ću čuvati", napisala je Jelena pa dodala.

"Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koije si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovan sin svoje majke ... talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju", napisala je Jelena Karleuša i objavila Laćinu poruku kojom joj se izvinio.

"Izvinjavam se za svaku reč kojom sam te uvredio, kao ženu i kao majku", između ostalog je napisao Laća Jeleni.

Kako su preneli domaći mediji, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je na ulici. Aleksandar Futa Radulović rekao je za Kurir da se njegov sin od 12. decembra vodio kao nestalo lice.

Laća teško podneo majčinu smrt
Kurir TV/Printscreen 

"Ja ništa ne znam još tačno, meni su javili da je nađen na ulici i da je 12. decembra prijavljen kao nestao. Ništa dalje ne znam, izvinite, ne mogu da pričam", rekao je Futa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna