Princ Vilijam pre nego što je započeo vezu sa Kejt Midlton, zabavljao se sa Rouz Farkvar, sa kojom je nakon raskida ostao u dobrim odnosima. Kako se ona juče udala, budući kralj bio je posebna zvanica na venčanju, na koje je došao sam, u prilično lošem raspoloženju.

Princ od Velsa uslikan je u trenutku dok je pristizao na svečanu ceremoniju, a na njegovom licu nije bilo osmeha. Mnogi misle da je Vilijam takav, ne zato što mu se bivša devojka udaje, već zbog dokumentarca njegovog brata Harija koji je izazvao pravu buru.

Inače, Vilijam i Rouz su bili u vezi pre više od 20 godina, a prijatelji su od detinjstva. Ona je bila na njegovom venčanju 2011. godine.

Princ Vilijam na venčanju bivše devojke
Profimedia 

Inače, Kejt je imala posebnu tehniku kako da Vilijama odvoji od drugih devojaka. Laura Varšauer, prijateljica kraljevskog para iz studentskih dana otkrila je da se Vilijam jedva borio sa obožavateljkama koje su radile sve kako bi ga osvojile.

"Na zabavi Vilijamu se 'nabacivala' jedna devojka. Nije mogao da je se reši i postalo je prilično neprijatno. On se trudio da bude pristojan, ali ona nije shvatala pristojno odbijanje. Odjednom mu je Kejt prišla s leđa i zagrlila ga. Rekao je: 'Oh, oprosti, ali ja imam devojku', nakon čega su on i Kejt otišli smejući se", otkrila je Laura koja je ispričala kako je Vilijam kupio Kejt za 200 funti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna