Poznati makedonski producent i tekstopisac Darko Dimitrov u neverici je primio vest o smrti bliskog prijatelja i saradnika Milana Radulovića Laće, koji je iznenada preminuo u Tel Avivu

Darko je ispričao da se sa Milanom nedavno dopisivao, te otkrio da su tom prilikom pričali o poslu i dogovarali novu saradnju.

"Ne mogu da verujem, šokiran sam. Dopisivali smo se pre 15, 20 dana. Poruke su bile vezane za posao. Dogovarali smo neke projekte i da radimo festival. Dopisivanje je bilo samo fokusirano na to, ali mi je delovao okej.Ništa nije slutilo. Želeo je da radimo i ja sam pristao", rekao je Dimitrov za "Blic".

Milan Radulović Laća
ATA / Antonio Ahel 

Laća je svojevremeno otvoreno govorio o tome da se lečio od droge, a njegov prijatelj kaže da, prema njegovim informacijama, Radulović u poslednje vreme nije koristio nedozvoljene supstance.

"Ne mogu da poverujem da je bio pod nedozvoljenim supstancama. Znam da je ranio imao probleme sa tim, ali je prestao. Dok je dolazio kod mene i živeo u Makedoniji, zaista nije ništa uzimao. Jedino ako se nedavno tome vratio, ali ne možemo da nagađamo. Ovo je užasna tragedija cele familije. Kakve sudbine, nisam mogao ni da naslutim da se to može dogoditi. Imao je velike planove, pravili smo muziku koja je ovih dana trebalo da ugleda svetlost dana", rekao je Darko za pomenuti medij.

Podsetimo, Laća je u septembru prošle godine izgubio majku Marinu Tucaković, a prethodno je ostao i bez brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

Još fotografija Milana Radulovića Laće pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Zorana Jeftić, Printscreen/Kurir TV/Ataimages/Antonio Ahel Milan Radulović Laća

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna