Sin Marine Tucaković Milan Radulović Laća koji je iznenada preminuo u Izraelu, otvoreno je govorio o odvikavanju od droge kroz koje je prošao.

"Moje lečenje je bilo proces. Vuklo se to dosta dugo, ja sam bio zavisan od heroina u nekom periodu, par nekih godina. To kupim još iz mladosti. U jednom trenutku moje lečenje nije bilo moguće u kućnim uslovima. Ja bez mame i tate, ali i bez svog psihijatra, nikada ne bih mogao da se izlečim. Psihijatar je predložio da se hospitalizujem, da mi treba kliničko lečenje i izolacija. To je bilo nekih petnestak dana u klinici. Bila je to privatna klinika, gledam pozitivno na taj period. To je bio stani-pani momenat. Svi su bili uplašeni za mene", ispričao je Laća kome je najveća podrška bila majka Marina.

"To je bio trenutak, ili ćeš levo ili desno. Znali smo da ako ja ne budem imao snage, mogu lako da odem do tačke bez povratka. Ali, uz Marininu podršku i svoju spremnost da se lečim, uspeo sam. Trajalo je mesec dana dok nisam zaista otišao na kliniku, a onda kada sam otišao, izlečio sam se. Kada sam izašao iz klinike izgrlili smo se. Jedino smo se u tom periodu čuli preko fiksnog telefona, posete nisu bile dozvoljene. Smeš samo sa dve osobe da pričaš, ja sam izabrao mamu i jednog druga. Ona mi je užasno falila, da vidim njen lik. Fizički mi je falilo. Nije ništa rekla kada me je videla, prvo je me zagrlila i izljubila. Ali, bila je srećna. Ja sam izgledao zdravo, izašao sam zdrav",  rekao je za Novu Milan koga je majčina smrt dotukla

"Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem", govorio je Laća.

Milan Radulović Laća
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna