"Otac i ja nemamo više nikoga, meni su pomagale samo dve bliske drugarice i odlasci kod psihijatra", reči su Mladena Radulovića Laće koji je objavio dosad neviđenu sliku sa majkom.

Nedavno je obeležena godišnjica smrti Marine Tucaković, a tužni pomen je obnovio bol koji sin i dalje oseća zbog teškog gubitka. Slika koju je sad pokazao predstavlja Marinu onakvu kakvu svi žele da je se sećaju - nasmejanu i lepo raspoloženu.

"Moja mama je bila pesnik i kao takva je večna", kazao je Laća jednom prilikom. Više mi nije teško kada je neko spomene ili kada je se setim... Doživljavam to kao lepotu uspomene", objasnio je. Ipak, kako naglašava, za majčinu smrt čovek nikada nije spreman.

"Bio sam odrastao čovek kad je preminula, svestan njene bolesti i već pripremljen na to da se ne može izlečiti. Ipak, kada do smrti dođe, shvatiš da nisi spreman na to.

laca radulovic.jpg
Kurir / Zorana Jeftić 

Iako vreme prolazi, ta bol ostaje, vremenom samo otupljuje, ali se ne smanjuje", ispričao je sin legende srpske estrade.

Marinina borba sa karcinomom i smrt je potresla ceo region. Laća i danas oseća krivicu i kaže "Ja sam ubica svoje majke. Pored mog oca, brata, estrade, lažnih prijatelja, lekara i ostalih saučesnika."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna