Pevačica Aleksandra Bursać ne može da sakrije tugu nakon što joj je preminuo ujak, za kog je bila izuzetno vezana. Ona je na društvenim mrežama objavila da je danas tužan dan za njenu porodicu i emotivnim rečima se oprostila od ujaka, istakavši da će ga uvek pamtiti po najlepšim uspomenama.

"Voleo si kad ti pevam, da igraš i da pričaš viceve. Čak i kada pravim ove moje blentave face, ti si se smejao i čuvao Miličine i moje tajne. Prerano si otišao ujkice, imala sam još mnogo toga da ti kažem, ali sada si sa mojim Kukojom i pazićeš na nas. Voli te tvoja Sandra", napisala je pevačica uz fotografiju iz prošlosti.

Aleksandra Bursać o insulinskoj rezistenciji
Instagram/bursacaleksandra_official 

Aleksandra je zatim podelila još jednu emotivnu objavu.

"Zbogom ujkice. Toliko si patio za tvojim Kosovom, da te je to pojelo. Čuvaću ti sestru, ne brini. Neka ti je laka zemlja", poručila je Aleksandra.

Pevačica, koja se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", tokom karijere nije otkrivala mnogo detalja o svojoj porodici, ali je jednom prilikom ispričala da je majka sama odgajala nju i njenu sestru Milicu.

Dečko Aleksandre Bursać
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"Teško je biti samohrana majka. Recimo, moja majka je odgajala sama mene i sestru i znam koliko joj je bilo teško, a meni bi pogotovo bilo zato što se bavim ovim poslom. Sigurno da bi mi tri puta teže bilo. Možda bi mi moja majka pomogla, ali ne vidim sebe samu jednostavno", svojevremeno je rekla Aleksandra Bursać za "Grand online".

Još pevačicinih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/bursacaleksandra_official Aleksandra Bursać

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna