Kada je Siniša Mihajlović 2019. godine objavio da je bolestan od leukemije svi su bili šokirani. Pružali su mu podršku i oni koji ga nisu poznavali, a posebno oni koji su imali priliku da sa njim provode vreme. Legendarni kantautor Đorđe Balašević poslao mu je tada pismo podrške. Šta je u njemu napisao, sada je otkrila Olivera Balašević.

"Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla… I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu ‘tvoju bolest’, zato što sam znao da to ne može biti ‘tvoja’ bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više… A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio", napisao je Đole 11. decembra 2019. godine i dodao:

"Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače… Sve ovo ružno se računa samo kao ‘zaustavno vreme’, ništa više. Đ“, glasi poruka koju je objavila Olivera.

Đoletovo pismo Mihi
Instagram/Olivera Balašević 

Đorđe Balašević je preminuo februara 2021. godine u Novom Sadu, a Siniša Mihajlović 16. decembra u Rimu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna