Vest da je Siniša Mihajlović  proslavljeni fudbaler i trener, preminuo rastužila je mnoge. Borac kakav je bio, uhvatio se u koštac sa bolešću čvrsto verujući da će izaći kao pobednik. To je verovala i njegova porodica, koja se danas oglasila dirljivim rečima

"Supruga Arijana sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata, našeg Siniše.

Bio je divan čovek, izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti.

Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, s ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesandro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živećemo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio", navodi se u njihovom saopštenju.

Zbog Mihinog odlaska tuguju i oni koji ga nisu znali lično, ali su čuli priče o njegovim uspesima i podvizima, a brojni prijatelji oprostili su se od njega i na društvenim mrežama.

"Počivaj u miru, Siniša! Ostavio si neizbrisiv trag u svetu fudbala. Pamtiću te kao veliku ljudsku gromadu i kao nekog ko je bio primer kako se treba boriti i nikad ne odustajati", poručio je Dragan Stojković Piksi na Instagramu.

"Počivaj u miru, ratniče, ljudino i šampione“, napisao je na Instagramu Dušan Vlahović, trenutno najskuplji srpski

"Il grande Siniša“, uz slomljeno srce je napisao Dragan Bjelogrlić.

 Filip Stanković, sin fudbalskog asa Dejana Stankovića, objavio sliku iz crkve sa krštenja na kome mu je Mihajlović bio kum.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna