Zaštitno lice muzičkog šoua "Nikad nije kasno" Dragana Katić mnogo truda ulaže u svoj izgled. Ona vodi računa o ishrani, redovno vežba, a lice i kosu neguje svakodnevno. Kako kaže, najbitinije joj je da izgleda u skladu sa svojim godinama.

"Ja nisam ušla u teror mladosti. To što radim sa svojim licem ne znači da sebe stavljam u istu ravan sa svojom koleginicom koja je deceniju, dve, tri mlađa od mene. Mogla bih i sa telom jer primećujem promene i fali mi teretana, koju sam ograničila zbog korone. Ali niti krijem godine, niti izgledom i ponašanjem pokušavam da budem ono što nisam. Ništa ne prikrivam, radim na sebi. Ne menjam stil, prilagodila sam ga svojim godinama i to je to. E sad, da li negde imam više hijalurona ili ne, to je problem onoga koji piše", rekla je za "Kurir" nedavno Dragana koja odlučila da promeni frizuru.

"Sišala sam se, skratila sam malo kosu. Trudim se da bude negovana i zdrava uvek, posebno tokom zimskih dana. Ali sam uradila i preliv tako da sada sija kao da mi je petnaest godina", otkrila je za Grand voditeljka.

Izgled Dragane Katić
Instagram/Dragana Katić 

Dragana je nedavno ispričala kojim estetskim zahvatima se podvrgla.

"Stvarno na svom licu nisam radila ništa osim kapaka. Pre 17 godina u intervjuima sam rekla sve, čak i ime lekara. Danas radim agresivnije tehnike jer ulazim u drugi životni level, potrebno je više igala. Ne može neko da ti sada izmasira lice, staviš ujutru i uveče kremu i očekuješ da izgledaš besprekorno. Sve to činim zbog sebe. Ja se sebi tako dopadam, a nikada ne bih nekoga tako komentarisala. Kada sedim s drugaricama, nikoga na taj način ne tumačim niti o njemu pričam", rekla je Dragana.

Pogledajte još Draganinih fotografija u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Voditeljka Dragana Katić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna