Fudbalski as Siniša Mihajlović preminuo je danas nakon mučne borbe sa leukemijom. Iako se činilo da se uspešno oproravlja, njegovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, o čemu je javnost prvi obavestio novinar Klement Mimun.

On je na svom Tviteru napisao je “Izdrži, Siniša”, što je pokrenulo nova nagađanja o zdravlju fudbalskog asa. Iako su se nadali da će Siniša i ovoga puta da pobedi on je danas umro okružen porodicom, decom i suprugom koja mu je bila ogromna podrška proteklih godina. Često je objavljivala i zajedničke fotografije na društvenim mrežama, uz emotivne poruke

„Ljubav je nešto večno, aspekt se može promeniti, ali ne i suština“, napisala je nedavno pored jedne zajedničke fotografije. Zajedno su prolazili kroz sve uspone i padove, uvek uspešno, jer su bili svesni činjenice da posle kiše uvek dođe sunce: „Za lepe zalaske potrebno je i oblačno nebo“. „Neću odustati od tebe, ti si moja stena“...", napisala je nadavno Arijana.

U trenutku kada je fudbalski as Siniša Mihajlović sreo ženu svog života njegova karijera je bila na vrhuncu. Arijana je bila manekenka i voditeljka ali je zbog ljubavi odlučila da napusti sve i posveti se porodici.

"Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala", ispričala je svojevremeno Arijana i otkrila da je Siniša ispoštovao tradiciju kada ju je zaprosio.

"Siniša me osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", ispričala je lepa Italijanka za tamošnje medije.

Siniša i Arijana dokazali su koliko je njihova ljubav jaka i u teškim trenucima dok se on borio sa bolešću. Tada su odlučili da jedno drugom kažu "da" i po treći put.

Njih dvoje su se inače venčali 1996. godine najpre u Rimu, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. 

Umro Siniša Mihajlović
Instagram/Arianna Rapaccioni Mihajlovic 

Siniša i Arijana imaju petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana, a imaju i unuku koju im je podarila ćerka Virdžinija.

Pogledajte još fotografija Siniše Mihajlovića u galeriji ispod.

Profimedia, Instagram / vickymiha Siniša Mihajlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna