Siniša i Arijana Mihajlović, bili su u skladnom braku od 1995. godine, i imaju petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. U oktobru 2021. godine u porodicu je stigla velika radost - unuka Violante, koju je siniši podarila ćerka Viktorija. Da Siniša ima sina Marka kog je dobio iz vanbračne veze, govorio je javno.

"Imam sina iz vanbračne veze. Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Ali, do sada sam ćutao o tome. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz mladalačkih, nezrelih postupaka", ispričao je 2004. godine u ispovesti za "Gloriju" Siniša koji je jako emotivno doživljavao to što se njegov sin hvalio drugovima da je njegov tata poznati fudbaler.

"To saznanje me je pogađalo. Noćima nisam mogao da spavam svaki put kada bih čuo da je na pola metra od televizora kao hipnotisan gledao moju utakmicu. Stalno je tražio od majke da se upozna", rekao je Siniša koga je supruga Adrijana ubedila da je važno da deca što pre upoznaju brata, pa su organizvali susret. Sina je sačekao na aerodromu kada mu je dao jedno obećanje.

"Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: 'Tata, ispunio si obećanje', hteo sam da puknem od sreće", rekao je fubalski as.

"Moja majka umalo nije pala u nesvest kada ga je videla. Pre nego što je zaplakala uspela je da izusti: 'Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali'. Obožavam decu. U našoj kući nikad nema mira, navikao sam na to. Posle trećeg deteta sasvim je svejedno koliko ćete ih imati. Onda sve ide lakše", rekao je Miha.

Otac Siniše Mihajlovića umro od raka
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna