Porodica Mihajlović nema je od bola nakon što nas je Siniša Mihajlović, slavni fudbaler i trener, napustio u 54. godini života, nakon duge i teške borbe sa leukemijom.

Oni su smogli snage da se javnosti obrate saopštenjem, u kojem su naveli da sećanje na Sinišu nikada neće izbledeti.

"Supruga Arijana sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata, našeg Siniše

Bio je divan čovek, izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. 

Umro Siniša Mihajlović
Instagram/Ariana Mihajlovic 

Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, s ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesandro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živećemo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio", navodi se u njihovom saopštenju.

Siniša se poslednjih godina borio sa opakom bolešću - leukemijom, koju je pobeđivao nekoliko puta, ali mu se poslednjih dana zdravstveno stanje nažalost pogoršalo.

Kako su preneli italijanski mediji, Mihajlović je preminuo u bolnici u Italiji, okružen porodicom. Iza sebe je ostavio suprugu Arijanu i šestoro dece - petoro naslednika koje je dobio sa Arijanom i jednog vanbračnog sina, kao i unuku koju mu je prošle godine podarila ćerka Virdžinija.

Profimedia, Instagram / vickymiha Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru, profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini, a najveći deo karijere kasnije je proveo u Italiji. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna