Za mnoge je bio šok kada je saopšteno da Milica Milša više neće igrati Adu Kanački, glavni lik koji je više od tri sezone tumačila u "Igri sudbine", projektu čiji je scenarista bio njen suprug Žarko Jokanović.

U medijima je osvanula informacija da je došlo do svađe između Žarka i producenata serije, te da su zbog toga on i Milica odlučili da više ne budu deo ovog ostvarenja, a popularni par sada je javno izneo uslove koji su im, kako kažu, bili postavljeni, a na koje oni nisu želeli da pristanu.

"Ne postoji nikakav medijski trik. I za Milicu i za mene to je završena priča. Tome je došao kraj i na sve je stavljena tačka. Konkretno, nisam pristao da izbacim iz serije trideset glumaca, a nisam se ni slagao sa namerom da se snimaju dve, tri epizode dnevno, jer to urušava svaki kvalitet. Istovremeno, nijednog trenutka nisam pristao na zahteve da od 'Igre sudbine' napravim njenu suprotnost - seriju koja ide u triler, kriminal i neki oblik mračnjaštva", objasnio je Jokanović za magazin "Hello".

Milica Milša i Žarko Jokanović otkrili razloge zbog kojih su napustili Igru sudbine
Zorana Jeftić 

Milica Milša dodaje da priče da postoji mogućnost da se ona vrati u seriju nisu tačne.

"Žarko više ne piše 'Igru sudbine', a ja nikada više neću igrati Adu Kanački. Priča da ću se vratiti u seriju obična je podmetačina, koja ima za cilj da bude mamac za publiku koja voli taj lik. To se radi smišljeno, pa se šire dezinformacije", poručila je glumica.

Milica i Žarko uskoro počinju sa snimanjem nove serije "Zakopane tajne", a u ovom projektu pridružiće im se Danica Ristovski i Mira Banjac, koje su takođe napustile "Igru sudbine", ali i i još kolega sa kojima su godinama sarađivali.

"Potpisan je ugovor sa 'Pink' televizijom, koja nam je odmah dala sjajnu ponudu za novi projekat. Uskoro počinjemo da snimamo 'Zakopane tajne', seriju koju Žarko piše i za koju sam ubeđena da će biti pravi televizijski hit, jer je priča apsolutno fenomenalna. Radujemo se što ćemo nastaviti da se družimo sa dvadeset sjajnih glumaca iz 'Igre sudbine', na čelu sa Mirom Banjac i Danicom Ristovski", rekla je Milica.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna