Mina Kostić (47) detinjstvo je provela u beogradskom naselju Ledine, gde je živela sa roditeljima, braćom i sestrama. Jedna od njenih sestara je, nažalost, tragično nastradala u 13. godini, a pevačica se trudi da se seća samo lepih uspomena, pogotovo kada je praznični period u pitanju.

"Nas je ukupno 9 braće i sestara, jedna mi se sestra udavila kada je imala 13 godina. Svi se obradujemo kada dođe Nova godina, sada svi imamo decu, ali sećam se kada sam bila dete, išli smo na neko brdo na Ledinama, pa nismo imali sanke nego se spuštamo na džaku i onda dođemo kući i gledamo crtani u 19:15 i na spavanje", ispričala je Mina za Nova.rs.

Budući da je rano počela da nastupa, Mina je finansijski pomagala i porodici i prijateljima, ali je u jednom trenutku pobegla od kuće jer više nije mogla da izdrži pritisak.

"Bila je inflacija, izdržavala sam svoju porodicu i prijatelje. Bila sam željna spavanja, a pošto to nisam mogla kod kuće, morala sam da pobegnem. Tada sve što zaradim, sutra već nema. Bilo nas je puno i sve mi se to smučilo. Bila sam kao Nikola Simić u onoj seriji ‘pare, hoćete samo pare’, sve mi se to smučilo, ali bilo mi je drago što sam mogla da pomognem mom ocu koji je bio veliki radnik i borio se za nas, dobiti desetoro dece i odgajati ih je bilo teško", prisetila se pevačica.

Mina Kostić 2009. godine rodila je ćerku Anastasiju, koju je dobila sa tadašnjim partnerom, pevačem Igorom Kostićem. Trudnoća ju je iznenadila, jer je zbog određenih zdravstvenih problema mislila da neće moći da ostane u drugom stanju.

"Meni su rekli da mi drugi jajnik nije prohodan i da zbog toga ne mogu, ali ja mislim da mi nije bilo suđeno da rodim dete sa ljudima sa kojima sam do tada bila, i Bogu hvala da je tako. Igor je jedan dobar čovek, drago mi je što imam sa njim dete. Nismo planirali dete, ali desilo se. On je znao da ja želim dete i onda sam ja bila u nekom ludilu, stalno sam ga terala da ide, a on je rekao da sačekam da rodim, pa ćemo da se raziđemo. Bila sam nemoguća tada, ja sam mu se izvinila zbog toga, i sada mu se izvinjavam. Ja sam želela još četvoro dece, ali nismo se uklopili nikako. Bilo je tu svega i svačega, mene je on jako nervirao. Živeo je na Altini i nije hteo da ide tamo gde sam ja želela i tako smo se rastali. Ja sam došla na Zvezdaru i ovde sam već 13 godina. Nadam se da će se desiti čudo i da ću dobiti još dvoje dece", priznaje pevačica koja je poslednja dva meseca u vezi sa 15 godina mlađim partnerom Nikolom sa kojim bi volela da ima naslednike, ali on, kako kaže, još nije spreman za potomstvo.

"Želela bih, ćerki bi bilo čudno, ali prihvatila bi. Ja baš volim decu, Nikola nešto nije spreman", rekla je Mina u razgovoru za pomenuti medij.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna