Pevačica Tanja Savić proslavila se učešćem u prvoj sezoni "Zvezda Granda", nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Na sceni je gotovo dve decenije, a za to vreme u svoju biografiju uvrstila je mnoštvo hitova i nastupa. Međutim, u jednom trenutku je napravila višegodišnju pauzu tokom koje se odselila u Australiju, udala za tadašnjeg supruga Dušana Jovančevića i rodila sinove Maksima i Đorđa.

Tanjin kolega Nemanja Nikolić nedavno je izjavio da smatra da bi, da nije bilo pomenute pauze, pevačica bila prva zvezda "Granda" koja bi napunila Arenu. Ona mu se sada zahvalila na lepim rečima, te istakla da je bez obzira na sve zadovoljna svojom karijerom i privatnim životom.

"To je zaista divno čuti od njega, zaista poštujem sve svoje kolege iz prve generacije 'Zvezda Granda', nekako sam i emotivno vezana za njih. Hvala mu na tome. Mislim da bi bilo tako možda, slažem se sa njim. Ni ovako nije loše, sve ima svoje 'zašto'. To što sam otišla donelo mi je mnogo toga lepog, a to su moja deca. Da nije bilo te pauze, možda se još uvek ne bih ostvarila kao majka. Naravno da je sve došlo na svoje i da sam zaslužila ovo mesto na estradi gde sam sada, bilo je mukotrpno, ali sada je sve kako treba", rekla je Tanja za "Republiku".

Pevačica se zatim osvrnula na koleginicu Anu Nikolić i istakla da joj je žao što je Ana, kako kaže, zapostavila karijeru.

"Ana zaista lepo peva i sve, ali malo mi je žao nje. Sigurna sam da svi znate o čemu ja govorim, niko se ne usuđuje da priča. Svi znamo ko je bila Ana na početku njene karijere, kako se ponašala, bila je 'devojka od milion dolara'. Žao mi je što nema neko da je povuče za rukav i kaže: 'Opameti se, radi, pevaj, trudi se malo'. Povukla se iz javnog života i nema je. Upoređujem Natašu Bekvalac i Anu Nikolić, jer su iz istog vremena. Nataša je 'barbika iz Novog Sada' i zaslužila je mesto na kom je sada. Borbena je, a mnogo je prošla u životu, ali opet gura. Zaista ne znam kroz šta je Ana prošla, ona o tome ne priča, drži to samo za sebe. Smatram da neko ko joj je blizak mora da je vrati na pravi put. Stvarno njen glas, lepota i harizma... mislim da je retko koja pevačica sa naših prostora imala to", iznela je svoje mišljenje Tanja, koja veruje da svako u sebi može da pronađe snagu da se izdigne iz teških situacija.

"Mi smo umetnici u duši, mi patimo i negde i volimo tu našu patnju. Nekad nam je teže, nekad lakše, zavisi kako se probudimo, kakva nam je motivacija. Meni su motivaciju dali moji sinovi, moja porodica, moja publika, moji prijatelji, kad god mi je bilo teško. I danas mi se desi ponekad da mi je teško, živ sam čovek, ali čovek mora i kad padne da ustane i da nađe onaj poslednji atom snage, da se podigne i da kaže 'možeš ti to, idem dalje', jer život je jedan, nema se vremena za gubljenje, za patetisanje. Stvoreni smo da budemo srećni, imamo ko da nas teši, ako imamo svoju decu onda smo blagosloveni. Treba da se osvrnemo oko sebe i da ne vidimo samo crne i ružne stvari, već da se zahvalimo Bogu na onim stvarima koje smo postigli do sada u životu i na onome što imamo iza sebe i što nam je i dalje u životu", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Još fotografija Tanje Savić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tanja_savic_private Lepoj pevačici je duga, tamna kosa zaštitni znak!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna