Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, u decembru će proslaviti prvi rođendan ćerke Katje. Pevačica priznaje da joj je prva godina sa naslednicom "proletela" i da bi sada volela da zaustavi vreme.

"Ne mogu da verujem kako je brzo proletela cela godina. Kada je bila mala, želela sam da poraste, a sada kada je pogledam, ne bih volela da brzo odraste. Imamo naše vreme, jako smo vezane jedna za drugu i mislim da će tako biti do kraja života", ispričala je Kaća za emisiju "Premijera".

Ćerka Kaće Grujić
ATA / Antonio Ahel 

Pevačica se trudi da svom suprugu bude podrška na tribinama kad god je to moguće, ali je na jednu od poslednjih utakmica Crvene zvezde ipak bila sprečena da dođe, jer je te večeri imala nastup.

"Ja sam najveća podrška mom mužu i Crvenoj zvezdi, ali ponovo se desilo da radim. Bila sam ceo dan sa bebicom, kao i svakog dana. Zatim sam morala da idem na sređivanje za nastup, tako da nisam mogla da idem na stadion", objasnila je Kaća.

Pevačica je nedavno govorila o tome da joj ne pada teško da uskladi poslovne i privatne obaveze, budući da je i pre Katjinog rođenja bila spremna na to da će ustajati rano, čak i onda kada se u kasnim satima vrati sa nastupa.

katarina grujic 5.jpg
Instagram / katarinagrujic.doll 

"Kada sam ostala trudna, ja sam bila spremna na to, vrlo sam dobro znala kakva ozbiljnost i kakva uloga me čeka u životu. Imala sam podršku supruga, porodice, a i ja za svoje godine mnogo ozbiljnije i trezvenije razmišljam, vidim i po mojoj generaciji, kao da je moje razmišljanje osobe od 40 godina, a oni su u 30-im. Znala sam šta me čeka, ali ja sam to želela, tako da nisam imala neki problem, znam da dosta žena upadne u postporođajnu depresiju i žao mi je zbog toga. Ali najvažnija je tada podrška vaših najbližih", rekla je pre nekoliko meseci Katarina, koja je Marku pred matičarem rekla "da" u avgustu prošle godine, dok su u junu ove godine organizovali crkveno venčanje i svadbu.

Neke od fotografija sa svadbe Kaće Grujić i Marka Gobeljića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Provod do zore!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna