Pevačica Snežana Đurišić srećna je i ispunjena na svim poljima. Uživa pored partnera Vanje Miloševića, puni koncertne sale, a već godinama je i deo žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde je, kako priznaje, oduvek bila stroga, pa je se pojedini kandidati plaše.

"Uvek sam bila stroga, ali pravična. Mnogi se boje, misle da sam opasna... Ja jednostavno ne umem drugačije, ako vidim da neko može i da je kapacitet, trudim se da radim na njemu, mnoge sam dovela i do finala. Do sada nisam imala problema", rekla je pevačica za "Pink.rs".

Žiri popularnog šou programa već je snimio nekoliko emisija u novoj sezoni, a Đurišićeva je zadovoljna kandidatima koje je do sada imala priliku da čuje i vidi.

Snežana Đurišić kaže za sebe da je stroga
ATA / Antonio Ahel 

"Odlični su, zaista već sada ima favorita. Ono što im nedostaje, mi ćemo to nadomestiti, naučiti ih i uraditi sve što možemo, pa šta Bog da", iskrena je bila pevačica i dodala:

"Žiri je neposredan, nekada se šalimo, nekada ne, ali sve radimo od srca i to uvek nailazi na dobre kritike."

Snežana Đurišić nedavno se pohvalila i novom linijom, budući da se rešila nekoliko suvišnih kilograma.

"Mislim da sam iz inata smršala (smeh). Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i lepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hleba, i eto. Generalno, sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate", rekla je ona tom prilikom. 

Još fotografija Snežane Đurišić pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printscreen/GrandNewsTvGrand, ATA / Antonio Ahel Snežana Đurišić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna