Suzana Jovanović iz prvog braka ima sina Danijela, dok je u zajednici sa Sašom Popovićem dobila ćerku Aleksandru, ali je Saša oduvek pevačicinog naslednika posmatrao kao svoje dete, ne odvajajući ga od ćerke.

Popularni par ove godine organizovao je Danijelu i njegovoj izabranici Tijani veliku svadbu, a ponosna mama presrećna je što je sve proteklo u najboljem redu.

"Veoma sam emotivna osoba. Stvarno sam se tog dana trudila da svi budu zadovoljni i da sve protekne u najboljem redu. Sledećeg dana sam osećala da sam premorena, energija mi je bila na izdisaju. Naravno, presrećna sam. Hvala Bogu, sada čekamo da nam podare jedno unuče", ispričala je za "Grand Online" Suzana, koja ne može da dočeka da postane baka.

sasa popovic suzana jovanovic na slavi lepe brene-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ipak, kako ističe, ona i Saša neće se mešati u vaspitanje unučića, ali će im pružiti neizmernu ljubav i trudiće se da sinu i snaji pomognu koliko god mogu.

"Mislim da smo oboje normalni ljudi. Onoliko koliko možemo mi ćemo pomoći, ali ih nećemo mi vaspitavati. Kažu da obično baka i deka služe da vole unučiće. Kada dođe taj dan verujem da ćemo se snaći nekako", poručila je pevačica, koja se uvek trudi da bude optimistična.

"Trudim se da uvek budem pozitivna i vesela. Želim da ljudi uživaju u mom društvu i da se osećaju prijatno. Verujem u Boga, uvek sam se vodila verom i to me je dovelo ovde gde sam danas. Samo sa tom verom, istrajnošću i borbenošću do kraja čovek može da očekuje neke rezultate", smatra Suzana.

Ćerka Saše Popovića
ATA / Antonio Ahel 

U toku je sezona slava, a poznato je da se pripadnici estrade često tim povodom okupljaju jedni kod drugih. Međutim, porodica Popović ovaj praznik uvek proslavlja intimno, samo u krugu porodice.

"Za nas je slava nešto intimno i porodično. Slavski kolač, sveća, žito, vino i ta neka porodična atmosfera. Dođu nam deca, pošto sada Danijel i Tijana žive sami, a Aleksandra je još sa nama, i onda oni povedu svoje prijatelje. To bude jedan lep porodični ručak, tih par sati provedemo zajedno u jednom mirnom tonu", otkrila je ona.

Neke od fotografija Suzane Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanapopovic69 Srećno udata za Sašu Popovića!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna