Voditeljka Marija Veljković u poslednje vreme često je bila tema komentara na društvenim mrežama, budući da su mnogi pisali da se šarmantna plavuša podvrgla određenim korekcijama kako bi dodatno ulepšala svoj izgled.

"Naravno da posećujem kozmetičare, ako ste me pratili na Instagramu onda vrlo dobro znate šta sam radila na licu i kako se negujem. ‘Izoperisana do neprepoznatljivosti’, ‘Operisala kapke', kad sam to videla pomislila sam ‘O, pa moji kapci nisu loši'. Jagodice isto tako. Ne znam da li da to shvatim od kao kompliment ili kako da shvatim", rekla je na ovu temu voditeljka za "Blic".

marija veljkovic-min.jpg
Youtube / RTS 

Marija je zatim objasnila da nema ništa protiv estetskih korekcija, ali da smatra da lepota pre svega dolazi iz unutrašnjeg zadovoljstva.

"Ja sam vrlo zadovoljna sobom kako godine idu. Ako nekoj ženi smeta kako izgleda, ja sam za da treba to da popravi. Ali isto tako, s godinama prihvatite sebe. Lepota dolazi iznutra, a ne od toga da li ste uradili usta, jagodice, šta god. Zadovoljstvo dolazi iznutra. Naravno da treba menjati šta god vam se ne dopada, ali mislim da to nije primarno", objasnila je Marija svoje stavove.

Voditeljka je ponosna mama troje dece - sina Đurađa i ćerki Rose i Neve, a najveći kritičari, kada je u pitanju izgled, su joj majka i naslednica Rosa.

"Niko me ne kritikuje gore nego moja majka i srednje dete, kad mi kažu 'Grozna ti je frizura ili to što si obukla', ali isto tako znaju da kažu i 'Prelepa si', tako da znam da sve iskreno misle i slušam ih", kroz smeh je rekla Marija za pomenuti medij.

Novu godinu obeležiće uz naslednike i partnera, glumca Rastka Jankovića, sa kojim već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj vezi.

"Novu godinu ću proslaviti porodično. Svaka novogodišnja noć sa mojom decom i dragim ljudima mi je za pamćenje. Važno mi je kakva je emocija cele godine, koga imate u životu. Novogodišnja noć neće biti glamurozna sigurno, ali će biti lepa i u krugu porodice", zaključila je ona.

Još fotografija Marije Veljković pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mare.veljkovic Voditeljka Slagalice - novi izgled.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna