Voditeljka Nataša Pavlović nema lepe uspomene na čitavo detinjstvo. Do jednog trenutka bila je nasmejana i srećna, a onda se, kada je sa porodicom zbog tadašnjih dešavanja u zemlji morala da se odseli, sve promenilo.

Nataši je preseljenje veoma teško palo, a jednom prilikom je priznala da je potpuno izgubila samopouzdanje.

"Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno srećna, ali život je čudo i sve može da demantuje", rekla je Nataša svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom".

Majka je bila zabrinuta za nju, pogotovo nakon što se, usled lošeg psihičkog stanja, ugojila čak 20 kilograma. Rešila je da je makar na kratko odvede u Zagreb, kako bi joj vratila osmeh na lice.

"Nakon godinu dana, mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja, jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmejala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb, iako su svi govorili da nije normalna i da nije trenutak za to", ispričala je tada voditeljka.

Odlazak u rodni grad ispostavio se kao dobra odluka, jer je Nataši jedan susret promenio pogled na stvari i dao joj snagu da nastavi dalje.

"Bila je divna jedna žena koja mi je rekla: ‘Ne brini dete moje, i ja sam se sa Desankom Maksimović dopisivala usred rata i rekla mi je da će pravo prijateljstvo uvek opstati i tvoj grad će uvek biti tvoj’. I te reči pamtim do danas. Ona me je ohrabrila da nastavim dalje. To je bio prelomni trenutak, tada sam shvatila i sve je krenulo nabolje“, objasnila je ona.

Voditeljka danas živi srećno i ispunjeno, udata je za producenta Predraga Pavlovića sa kojim ima dva sina, koji su centar njenog sveta.

Još fotografija Nataše Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/prakticnazena_ Nataša Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna