U kući Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je već okićena jelka, a ovih dana se pevačica sprema da sa sinom Aleksandrom piše i pismo Deda-Mrazu. Kad god se spomene proširenje porodice, mali Aki zatraži da dobije malog brata pa je moguće da upravo to bude i želja za Novu godinu.

Do nove bebe, popularna Prija je akcenat stavila na muziku, a zajednički rad ponekad izazove i trzavice između nje i muža.

"Više on meni zamera nego ja njemu. Jako je bilo naporno sada, jer smo iz obostrane želje da bude što bolje, imali naravno i konflikte. Bude na kraju po njegovom, jer ja njemu najviše verujem. Filip je moj najbolji prijatelj. Mi se generalno ne svađamo, samo oko pesama i spotova. U poslednje vreme je bila tenzija oko toga", priznaje pevačica.

aleksandra prijovic filip zivojinovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Aleksandra kaže da je Filip vrlo retko iznervira, a da se zbog njega rasplače samo kad je nečim toliko iznenadi da emotivno reaguje. "To su suze radosnice", objasnila je pevačica na druženju s novinarima kad je najavila svoj nastup za 1. januar 2023. godine.

Prija kaže da je svoj uspeh očekivala i da je to jedan od razloga što je ostala s obe noge na zemlji. "Jednostavno sam znala da će se sve ovo desiti. Očekivala sam uspeh i kada su svi mislili i govorili da nikada neću uspeti", istakla je Aleksandra i dodala da uprkos sabotaži nikada nije želela emotivno da odreaguje u javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećma