Kristijano Ronaldo čeka praznične dane da provede dugo priželjkivani odmor sa svojom porodicom. Svetsko prvenstvo u Kataru donelo je veliko razočaranje slavnom fudbaleru, a zbog činjenice da nije igrao veći deo utakmica oglasila se čak i Heorhina Rodrigez.

Verenica čuvenog Portugalca je bila na tribinama tokom važnih mečeva. Kad je Portugal gubio, reagovala je burno na Instagramu, obrativši se selektoru Fernandu Santosu: "Ne možeš da potcenjuješ najboljeg fudbalera na svetu, svoje najsnažnije oružje. Još manje treba neko da se zalaže za one koji to ne zaslužuju."

Međutim, i Ronaldova sestra Katia Aveiro nije mogla da se uzdrži. "Čeka se spisak krivaca za ovaj poraz. S tobom smo, brate, do smrti", napisala mu je.

Ovakva podrška Kristijana je, sigurno, umnogome obradovala, ali ga i stavila na muke, jer je morao da bira "stranu" za koju će se opredeliti kad je reč o porodičnim praznicima. Portugalski novinari su otkrili da će čuveni CR7 izabarati - Heorhinu.

kristijano ronaldo heorhina rodrigez-min.jpg
Instagram / cristiano 

"Kristijano Ronaldo je rešio da se malo odvoji od Aveiro klana", tvrdi se u medijima, "pa će njegove sestre i majka otići kod Katje u Brazil, a on i Heorhina sa decom idu na drugu stranu." Biće to ogromno iznenađenje, jer je Ronaldo uvek bio veoma privržen majci. Sada je verenica dobila primat.

Njih dvoje su u Madridu, kod sestre lepe Đo. Mediji daju kontroverzne izveštaje o tome kako se Heorhina slaže sa sestrama - dok Patrisija negoduje što ne dobija na zajam novac od bogate sestre, Ivana je uvek u dobrim odnosima s njom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna