Megan i Hari su ponovo u centru pažnje javnosti, otkako je njihov dokumentarac ugledao svetlost dana. Neki ih podržavaju, drugi osuđuju, ali jedno je sigurno - nema ravnodušnih na ono što je par otkrio o svom životu, ali i o kraljevskoj porodiciKetrin Omeni koja je dva mesecila bila u vezi sa "odbeglim princem", tvrdi da se on jako promenio otkako je sa Megan.

"Ja ovoga čoveka više ne prepoznajem. Hteo je privatnost i slobodu, a ovim potezom izazvao je suprotno. Baš sada nema privatnost i nema slobodu. Kada sam ga gledala u seriji pomislila sam da izgleda kao da je Megan 'bacila čini' na njega", rekla je Ketrin voditelju Pirsu Morganu koji ne krije da mu Megan i Hari nisu simpatični.

"Pre je bio tako prizeman i normalan. U njemu je ostalo vrlo malo onoga što prepoznajem", rekla je Ketrin koja je Harija upoznala 2006. godine, u jednom baru u Čelziju.

megan markl i princ hari 0741554342.jpg
Profimedia 

"Kad smo se upoznali, otišli smo zajedno u jedan noćni klub u Južnom Kensingtonu, pa produžili u kuću njegovog prijatelja", ispričala je Ketrin koja se Harijem videla nekoliko puta.

"Ne može jedan princ da se upusti u ljubav sa majkom dvoje dece, naročito ako ona već ima 34 godine. Zato u njegovoj autobiografiji neće biti ni jedne reči o meni, sigurna sam u to - Bio je toliko harizmatičan, neverovatno duhovit, inteligentan i veoma hrabar", rekla je nedavno Ketrin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna